Telefon

8081 1000

Kundeservice

Åbent Man-Fre 15 - 18
Guldpriser

Guldpriser

Vores priser

Værdien af dit guld afhænger af bl.a. vægt, karat og verdensmarkedsprisen på guld. Verdensmarkedspriserne svinger konstant – her kan du se vores dagsaktuelle priser for guld, som du sender med posten. For at få en ide om hvad vi betaler for forskellige slags smykker, kan du her se, hvad vi tidligere har betalt.

Har du spørgsmål til processen, så se nogle af de typiske spørgsmål og svar.

Hvad er mit guld værd?

3 kr

1 gram

2K

Vårt pris:

Priser på turne og i butikker

Priserne afhænger af guldmængden, karat og dato for salget – vi opfordrer derfor til at du tager et personligt rådgivningsmøde med en af vores guldvaluarer. Du kan sælge guld og sølv til GuldAdam på tre forskellige måder:

Informationsture

Man behøver ikke rejse langt for at få rådgivning om guld og sølv. Som en service for dig, der bor i en af de mindre danske byer, sender vores nærmeste butik løbende guldvaluarer ud for at hjælpe med vurderingen af guld og sølv. Det er gratis for dig, fordi vi først og fremmest tilbyder det som en informationstur, hvor du får råd og vejledning om hvordan du kan sælge dit guld og sølv. Du kan også få den aktuelle værdi for dit guld – og ved selvsyn følge hvordan vi vurderer guldet.

Hvis du efter vurderingen ønsker at sælge dit guld og sølv, tilbyder vi efter at have kontrolleret dit ID, at bringe guldet til vores nærmeste butik i København eller Odense, hvor vi foretager en slutvurdering af guldet og kontakter dig med tilbud om køb. Vi indfører alle oplysninger i en politibog på GuldAdams vurderingskontor – for at politiet kan spore eventuelt stjålent guld.

Da vi har en del omkostninger ved at tage rundt i Danmark, er den pris vi tilbyder dog lavere end hvis du selv besøger vores butikker eller benytter dig af Guldpakken.

Butikker

GuldAdam har butikker i København og Odense. Du kan besøge os direkte fra gaden og få en gratis vurdering, uden at du behøver bestille tid. Ud over at sælge dit guld og sølv har du også mulighed for at få svar på dine spørgsmål hos vores guldvaluarer. Fordi vores omkostninger ved butikkerne er lavere end på vores informationsture, så får du her en højere pris på dit guld.

GuldPakke

GuldAdam tilbyder også at købe dit guld ved at du sender det til os i en særlig sikkerhedspose. Du bestiller en GuldPakke via telefonen eller på vores website. Vi kontrollerer din folkeregisteradresse og sender kun sikkerhedsposen hertil. Du skal også have et gyldigt bankkontonummer tilhørende den samme adresse.

GuldPakken består af en forudbetalt og forsikret konvolut, som du sender til vores erfarne guldvaluarer. De vurderer dit guld og sender en købspris til dig. Hvis du ikke accepterer vores købspris, sender vi dit guld tilbage til dig uden omkostninger. Hvis du ønsker at sælge dit guld til os, overfører vi pengene direkte til din bankkonto – senest efter 24 timer. Det kan dog tage op til 7 hverdage, før pengene er tilgængelige på din egen bankkonto.

Hvis du sælger dit guld via vores GuldPakke, får du her den højeste pris for dit guld. Vær opmærksom på, at der fratrækkes et beløb svarende til 5% af GuldAdams dagsaktuelle guldpris til at dække vores forsikring og forsendelsesomkostninger.

Vær opmærksom på at du skal medbringe gyldig dansk billedlegitimation (pas eller kørekort) når du vil sælge dit guld eller sølv.